FAQ I&P Computerservice

Dat hangt af van het soort probleem, en of er bijvoorbeeld hardware vervangen moet worden. Aan de hand van uw klachtomschrijving kunnen we in de meeste gevallen een prijsopgave doen. Het tarief is 25 euro per half uur.
Wij zijn maandag op afspraak geopend. Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00-17.30u, en zaterdag van 09.00-16.00u.
Wij voeren allerlei soorten reparaties uit, zowel hardware- als softwarematig. Een greep uit ons aanbod:
+ Opschonen Windows (verwijderen spyware, virussen, malware etc.)
+ Allerhande Windows problemen (e-mail, programma’s die niet meer werken)
+ Vervangen defecte harde schijf inclusief Windows installatie en overzetten data (indien mogelijk)
+ Vervangen defecte videokaarten, moederbord, geheugenmodules etc.
+ Vervangen powerjack laptop (aansluiting voor de adapter op de laptop)
+ Vervangen scherm laptop
+ Vervangen powerjack bij diverse tablets
+ Data recovery
+ Problemen met (draadloos) netwerk/internet verhelpen
+ Installatie en configuratie randapparatuur zoals printers, routers, multimedia, Chromecast etc.
+ Upgraden computer of laptop
Over het algemeen is de doorlooptijd van een reparatie 1 werkdag. Dit kan afwijken in geval van tijdrovende processen (bijvoorbeeld een nieuwe Windows installatie inclusief updates en/of data recovery).
Bij een hardware reparatie is de garantie in principe 3 maanden. Dit geldt als binnen deze tijd dezelfde storing met dezelfde oorzaak optreedt. Uiteraard hebben alle nieuwe onderdelen minimaal 2 jaar fabrieksgarantie.

Bij een software reparatie is het moeilijker om garantie te geven. Door software van derden die u zelf installeert of laat installeren dan wel updates kunnen er problemen ontstaan. Na het opschonen van Windows en het verwijderen van de besmetting(en) is het mogelijk dat u weer een nieuw virus, malware of spyware binnenhaalt. Hier is helaas weinig tegen te doen, en na het opschonen kunnen wij dus ook geen garantie geven dat er nooit meer een besmetting optreedt.

Jazeker! Dit kan in ieder geval voor problemen met internet/netwerken en dergelijke. Het is niet altijd mogelijk het probleem op locatie op te lossen, in dit geval nemen we de computer in overleg mee naar onze werkplaats. Voor de postcodes 3201, 3202, 3203, 3204, 3205, 3206, 3208, en 3211 (Geervliet) rekenen wij een vergoeding van € 5,00. Kijk in de webshop onder ‘Service’ voor de tarieven van de overige gebieden. We komen aan huis in Zuidland, Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Rozenburg, Hoogvliet, Pernis, Rotterdam, Barendrecht, Nieuw- en Oud Beijerland, Strijen, Piershil etc.
I&P Computerservice is aangesloten bij brancheorganisatie ICT Waarborg. Zij bieden extra zekerheden. Tevens hanteren zij kwaliteitsnormen voor bedrijven die zich willen aansluiten. Regelmatig geeft ICT Waarborg trainingen om ervoor te zorgen dat de kennis op peil blijft. Hiernaast bestaat I&P Computerservice al sinds 1997.
Nieuwe computers leveren wij op maat. Aan de hand van uw wensen stellen we een offerte op maat samen. U krijgt dus altijd een oplossing die het best bij uw situatie past.
In overleg kunnen wij ook ’s avonds bij u langs komen. Zaterdag zijn wij geopend van 09.00-16.00u.